Gå til innhold

Finn ut hvordan du kan bruke krydderet ditt

25/01/2011

Har du mye krydder stående som du ikke vet hva du skal bruke det til?

Nå skal jeg gi deg tips til ulike blandinger du kan lage, kanskje det blir en suksess på kjøkkenet ditt som blir brukt mye.

Pizzakrydder:

Oregano, rød paprika, koriander, gurkemeie, hvit pepper, basillikum, persille, karve,

havsalt, einebær, løk, sennepsfrø, (tilsett chilli om du vil ha en mer spicy pizza)

pastakrydder:

Oregano, Basillikum, havsalt, løk, paprika, sort pepper, gurkemeie

Indisk krydder:

Ingefær, nellik, pepper, kanel, koriander, gurkemeie, fennikel, kardemomme, karve, havsalt

Dipp krydder:

Hvitløk, dill, løk

(godt till grillmat og gyros)

Sterk grillkrydder:

Laurbærblad, chilli, løk, rosmarin, paprika, hvitløk

Grillkrydder:

Persille, koriander, havsalt, timian, basillikum, sennepsfrø, oregano, pepper, paprika

Fiskekrydder:

Dill, laurbærblad, persille, pepper, gurkemeie, havsalt,

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: