Gå til innhold

Lat med oppdatering

18/01/2011

I jula fikk jeg myyyye krydder, oljer og div. Jeg har fylt opp to skuffer med krydder og har tre hyller i skapet med diverse lagringsprodukter til all verdens retter. Jeg fikk og mange fine glass med lokk som jeg fylte opp med krydder og te. Ble veldig fint. nå må jeg bare få tak i en ordentlig krydderhylle slik at jeg kan ha det på veggen og ikke i skuffene.

Det har blitt mange gode retter, det beste tror jeg var sykesuppa med ,grønnsaker, eggenudler,kinesiske krydder, buljong og en desj østersaus. Den var knall god. Har tatt noen bilder av retter som jeg skal legge ut etterhvert.

Idag fikk jeg en pakke med diverse urteteer og mineraler. Mineral»juicen» smakte og luktet akuratt som frokostjucie med gulerot og sitron. Den var kjempe god, så jeg kommer ikke til å glemme å ta mineralene mine. i Den er det blandt annet: Hibiscusblomst, spinat, gulrøtter, nypeskall og mange andre frukter.

Siden jeg har vært syk en stund nå så bestilte jeg også Alpenkraft urtesirup som er god for hals og svelg i denne årstiden. I den er det forskjellige fjellplanter og urter. Den anbefales spesielt til folk som : Bruker stemmen mye, røyker og andre som utsettes for røyk, støv eller annen luftbåren forurensning. Og den lukter nyyyyydelig friskt, har en anelse smak av granbar (har vel kanskje noe med dvergfuruekstraktet å gjøre)

Kjøpte også bennesle te og kamille te. Var litt skeptisk til brenneslen men om du liker grønn te så er ikke denne ille. Synes den var god. Kamillete trenger jeg vel ikke å utale meg så mye om da de fleste garantert har smakt den. (drikk litt på kvelden før du legger deg, det hjelper på søvnen da en er beroligende)

(Jeg er ingen fan av medisiner fra legen. Jeg stoler heller på at plantene i faunaen vår kan hjelpe.)

 Jeg har kommet over et brød som er blitt min absolutte favoritt. Det er melk og glutenfritt. Smelter nærmest i munnen når man tygger det. Det er fra Brisk bakeri og du finner det oppskjært i frysedisken på Rema og ultra. Koster 36,- Men det er verd prisen. (tillegg er produktene å finne hos enkelte butikker som: Meny – Spar -Bunnpris – EuroSpar – COOP – ICA og Kiwi butikkene på forskjellige steder i Norge)

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: